Schoolfeesten

Het is een bekend fenomeen, de aula wordt omgebouwd tot een complete club of discotheek omdat het eindfeest of gala eraan komt. De aula wordt gevuld met de nieuwste hits, gave licht- en rookeffecten en de DJ zorgt ervoor dat het publiek uit zijn dak gaat. De schoolfeest drive in show van JayJay Entertainment is de ideale oplossing voor een geslaagd schoolfeest.

Schoolfeesten behoren ook tot de specialiteit van JayJay en de drive in shows van JayJay Entertainment. Wij hebben al veel ervaring in het draaien op scholen en op bijvoorbeeld verenigingen. JayJay weet goed welke muziek in de smaak valt bij iedere leeftijdsklasse en weet er altijd voor te zorgen dat iedereen losgaat op een schoolfeest. De nieuwste hits zullen te horen zijn en de leerlingen zullen horen wat ze willen horen. Het zal “het schoolfeest” zijn waar nog lang positief over nagepraat zal worden.

jayjay entertainment DJ Drive in Show Amersfoort

JayJay Entertainment - Dj Schoolfeest

Omdat ieder schoolfeest anders is stellen wij graag geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Aarzel niet om contact op te nemen.