Drive in Show

JayJay Entertainment is een professionele organisatie gevestigd in Amersfoort die drive in shows met het bijbehorende licht en geluid daarvoor verzorgd door het hele land. Onze geluid- en lichtinstallaties zijn zeer geschikt voor evenementen, bruiloften, jubileumfeesten, schoolfeesten, themafeesten, verjaardagsfeesten, en vele andere soorten feesten.

De Drive in Shows van JayJay Entertainment geven het totaalplaatje voor de perfecte avond. Wij zorgen ervoor dat het iets wordt om nooit te vergeten. Op de avond of dag wordt voor alles gezorgd door JayJay Entertainment, zoals het licht en geluid. Wij zorgen ervoor dat de verwachtingen van beide kanten van te voren goed zijn doorgenomen zodat op de dag zelf alles gemakkelijk verloopt en dat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken.

JayJay (DJ)

De DJ die verantwoordelijk zal zijn voor het losgaan van het publiek bij de Drive in Shows, is JayJay, een ervaren DJ uit Amersfoort. Na vele jaren heeft JayJay veel ervaring opgebouwd in het draaien als DJ. Ieder feest, evenement en bruiloft heeft een andere sfeer en vraagt daarom ook om verschillende stijlen muziek. JayJay weet met zijn ervaring als DJ veel van verschillende genres en stijlen muziek af en in overleg is er erg veel mogelijk. Er kan bijvoorbeeld top 40 muziek gedraaid worden in combinatie met EDM, Electronic Dance Music, zoals house, dubstep en trap, wat vooral een favoriet is op schoolfeesten en onder jongeren. Voor een voorproefje hiervan kunt u bij de mixtapes van JayJay kijken.

Natuurlijk zijn er heel veel mogelijkheden met verschillende stijlen muziek. De muziek is namelijk wat de avond maakt of kraakt. Een handje vol van de mogelijkheden zijn:

 • Top 40
 • Alle soorten Electronic Dance Music (EDM)
 • R&B
 • Hip Hop
 • Reggae
 • Moombahton, Reggaeton
 • Dancehall
 • Nederlands Talig
 • ’70’s
 • ’80’s
 • ’90’s

Drive in Show - JayJay Entertainment Amersfoort

JayJay Entertainment verzorgt natuurlijk niet alleen geluid maar ook licht. De mogelijkheden hiervoor zijn ook zeer breed. De lichtshows zijn spectaculair en een ware ‘eyecatcher’ voor het publiek. Voor de grote shows zal er zelfs een speciale lichttechnicus mee komen om ervoor te zorgen dat het een nóg beter show wordt. Voor de Drive in Show kan er in overleg een lichtshow samengesteld worden uit de vele mogelijkheden die er zijn. Of JayJay Entertainment zal een voorstel doen voor wat het beste past bij welk feest of evenement.

JayJay Entertainment DJ Drive in Show Amersfoort

Speciale Wensen

De aanleiding voor een goed feest is vaak een speciale reden en dat gaat vaak hand in hand met speciale wensen voor een feest.  JayJay Entertainment kan deze vaak tegenmoet komen en wij denken uiteraard mee om ervoor te zorgen dat uw feest, evenement of bruiloft onvergetelijk wordt.  Een voorbeeld van een speciale wens die tot de mogelijkheden behoort is bijvoorbeeld een led dansvloer of bepaalde special effects. Aarzel niet om contact op te nemen met vragen over bepaalde speciale wensen voor uw evenement.

Led Dansvloer - JayJay Entertainment Amersfoort Drive in Show

De Drive in Show van JayJay Entertainment is gevestigd in Amersfoort en is heel breed inzetbaar door vrijwel heel Nederland. Het maakt voor ons niet uit of u nu in Rotterdam, Amsterdam, Maastricht, Arnhem, Nijmegen, Leiden, Groningen of Utrecht bent. In overleg staan wij voor veel open en zijn er veel mogelijkheden. JayJay Entertainment vindt daarom ook flexibiliteit erg belangrijk en staan altijd klaar om met u mee te denken.